Werkwijze Online dating MatchProfiler

Werkwijze Online dating MatchProfiler

Sluit je aan bij onze datingcommunityMatchProfiler is een professioneel opgezette datingsite. Onze doelstelling is een een kwalitatief hoogwaardige datingsite aan te bieden, waar je op een leuke, veilige en doeltreffende manier in contact kunt komen met andere singles in Nederland en Belgie. Of je nu een date, flirt, relatie, vriendschap of een stapmaatje zoekt, op MatchProfiler kun je zeker je match ontmoeten.

Door open te staan voor de wensen, meningen en suggesties van onze leden en bezoekers, kunnen wij het constante hoge kwaliteitsniveau van onze site garanderen. Onze klantenservie staat dan ook graag tot jullie beschikking voor, vragen, suggesties, opmerkingen of het oplossen van een eventueel probleem.

Elke gebruiker van internet kan via de knop snel zoeken zijn of haar (ideale) match of vriend(in) vinden. Ben je lid van Matchprofiler, dan heb je de beschikking over een ruime keuze aan zoekmogelijkheden en kun je contact leggen met andere leden. Klik voor aanvullende informatie op het onderwerp naar keuze.

Inschrijving
Er kan alleen contact tot stand komen als beide personen ingeschreven staan bij Matchprofiler. In eerste instantie fungeert Matchprofiler daarbij als tussenschakel, zodat privacy gegarandeerd is. Wanneer je je inschrijft, maak je een profiel aan waar je je eigen voorkeuren en eigenschappen in kunt voeren. Deze gegevens kunnen worden aangevuld met je eigen persoonlijke beschrijving, waarin je bijv. iets vertelt over je hobby’s, verwachtingen van een relatie of andere onderwerpen die je belangrijk vindt. Met behulp van foto’s kun je je presenteren op de manier die je zelf verkiest. Door je in te schrijven als lid kun je kennis maken met de mogelijkheden van Matchprofiler. Je kunt onbeperkt oproepen, profielen en foto’s van andere leden bekijken. Je krijgt een persoonlijk profiel en je eigen persoonlijke postbus. Jouw oproep, profiel, foto’s en overige gegevens zijn online te wijzigen. Om te voorkomen dat je onnodige berichten krijgt van andere leden, is het verstandig om je ideale partner in te voeren. Hoe vollediger je gegevens op Matchprofiler zijn, hoe meer kans je maakt op een date!

Zoekprofiel opgeven
Wanneer je inschrijving voltooid is en je de ontvangst van onze welkomsmail bevestigd hebt, kun je opgeven welke mensen jij zoekt. Via het zoekoverzicht kun je zelf vrij door het ledenbestand van Matchprofiler surfen, zo kun je de profielen van alle andere leden bekijken. Op basis van datgene wat jij belangrijk vindt, gaat ons intelligente zoeksysteem de leden selecteren die aan jouw voorkeuren voldoen. In aanvulling daarop kun je o.a zoeken op trefwoorden en profielnaam. Zodra je een profiel hebt gevonden dat jou wel aanspreekt kun je deze toevoegen aan je favorieten. Kortom, je kunt op verschillende manieren zoeken, selecteren en rangschikken. Bij het zoeken van een match zijn persoonlijke gegevens onmisbaar om een juiste keuze te kunnen maken. Omdat deze informatie privacy gevoelig is, zorgt Matchprofiler voor een maximale bescherming. Niemand kan je identiteit achterhalen, tenzij je deze zelf kenbaar maakt.

Contact mogelijkheden
Heb je leden gevonden, waarmee je in contact wilt komen? Je kunt deze dan op verschillende manieren contacteren. Je kunt ze een mail of sms versturen. Leden die online zijn, kun je ook via onze chatbox ontmoeten. Om het allemaal nog completer te maken, kun je een hartje,gedachte versturen naar andere leden. Je hebt tevens de beschikking over een persoonlijk(on-line) archief waarin de historie van de gelegde contacten bewaard blijft, inclusief de mogelijkheid om notities te maken bij profielen van leden. Er wordt door Matchprofiler gelet op de manier waarop leden met elkaar communiceren. Hoewel dit in principe buiten ons omgaat, wordt wel van de leden verwacht dat zij de gedragregels van Matchprofiler respecteren.

Geef fakers geen kans
Een faker is een lid die zich anders voordoet dan dat ie is of die je probeert uit te lokken naar een andere site of betaaldienst. We doen ons best om Matchprofiler faker-vrij te houden en onderzoeken alle klachten en/of meldingen die we krijgen over fakers. Laat de eerste vijf berichten tussen jou en een ander lid altijd via het interne mailsysteem van Matchprofiler lopen, niet via externe e-mail diensten. Als je vermoedt dat iemand een faker is, meldt het ons dan dmv aanmelden als faker.